Hoofd- en gezichtsmassage

Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heeft u last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard. 

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN HOOFDMASSAGE?

Hoe de massage verloopt, is afhankelijk van het soort massage dat u kiest. Gaat u voor een hoofdhuidmassage, anti-migrainemassage of hoofdmassage? Dan zullen alleen uw hoofd en een klein gedeelte van uw nek en gezicht gemasseerd worden. Kiest u daarentegen voor een hoofd-, nek- en schoudermassage? Dan zullen ook uw nek, schouders en een gedeelte van uw bovenrug worden gemasseerd. De keuze is aan u.  Bij de hoofd-, nek-, en schoudermassage zal onze masseur beginnen met het bewerken van drukpunten en het verwijderen van knopen in bovenrug, armen en schouders. Daarna zijn uw nek en hoofd aan de beurt. Problemen in deze gebieden zijn vaak de aanleiding voor hoofdpijn, dus hieraan wordt veel aandacht besteed. Bij de hoofdmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt om blokkades op te heffen en spieren te ontspannen. Na een behandeling voelt u zich relaxed, uitgerust en kunt u uw schouders, nek en hoofd weer vrij bewegen zonder stijfheid of pijn. Alsof er een last van uw schouders valt!

Wist u trouwens dat een hoofdmassage ook wonderen doet voor uw haar?

GOED OM TE WETEN

  • Een hoofdhuidmassage is niet alleen heerlijk ontspannend, maar stimuleert tegelijkertijd de haargroei. De aanrakingen stimuleren de bloedsomloop, waardoor een verbeterde zuurstoftoevoer naar de follikels zorgt voor een mooie, glanzende en gezonde bos haar.

Heeft u last van stress, hoofdpijn, slapeloosheid of bent u gewoon op zoek naar ontspanning? Een hoofdmassage is de behandeling die u zoekt! Deze massage kan u van een hoop kwaaltjes afhelpen.