Hot Stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN HOT STONE MASSAGE?

Eenmaal op de massagetafel hoef je nergens meer aan te denken. Tijdens de behandeling zal onze massagetherapeut verschillende technieken en grepen toepassen om je klachten aan te pakken en je lichaam weer tot rust te laten komen. Bovendien wordt er een fijne warme massageolie gebruikt om de bewegingen van je behandelaar en de massage soepel te laten verlopen. Deze olie verzorgt ook nog eens je huid en lichaam, zodat je zijdezacht en gehydrateerd de massagepraktijk zult verlaten.

Omdat het doel van de therapeutische massage per persoon verschilt, is het verstandig om van tevoren duidelijk te bespreken wat je precies wilt bereiken met de massage. Zit je niet lekker in je vel en kun je daar niet de oorzaak van aanwijzen? Laat dat maar aan je therapeut over. Heb je niet één, maar meerdere klachten of pijnlijke plekken? Ook dan weet je massagetherapeut precies hoe dit het beste aangepakt kan worden. Sommige problemen kunnen helaas niet met één sessie worden opgelost. In dat geval kun je met je behandelaar bespreken of het nodig is om meerdere sessies te boeken.

Het enige dat jij hoeft te doen is je ogen sluiten, je overgeven aan de ervaren handen van je massagetherapeut en genieten van je therapeutische massage.

GOED OM TE WETEN

Therapeutische massages worden niet alleen vanwege de fysieke voordelen aangeraden, maar ook vanwege de psychische voordelen. De massage is namelijk perfect om weer helemaal tot rust te komen. Dus of je nu klachten hebt of gewoon een goed excuus zoekt om volledig te ontspannen; een therapeutische massage is precies de massage die je nodig hebt.