Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft u nadien veel energie. 

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN HOT STONE MASSAGE?

Eenmaal op de massagetafel hoeft u nergens meer aan te denken. Tijdens de behandeling zal onze massagetherapeut verschillende technieken en grepen toepassen om uw klachten aan te pakken en uw lichaam weer tot rust te laten komen. Bovendien wordt er een fijne, warme massageolie gebruikt om de bewegingen van uw behandelaar en de massage soepel te laten verlopen. Deze olie verzorgt ook nog eens uw huid en lichaam, zodat u zijdezacht en gehydrateerd de massagepraktijk zult verlaten.

Omdat het doel van de therapeutische massage per persoon verschilt, is het verstandig om van tevoren duidelijk te bespreken wat u precies wilt bereiken met de massage. Zit u niet lekker in uw vel en kunt u daar niet de oorzaak van aanwijzen? Laat het dan maar aan uw therapeut over. Heeft u niet één, maar meerdere klachten of pijnlijke plekken? Ook dan weet uw massagetherapeut precies hoe dit het beste aangepakt kan worden. Sommige problemen kunnen helaas niet met één sessie worden opgelost. In dat geval kunt u met uw behandelaar bespreken of het nodig is om meerdere sessies te boeken.

Het enige wat u hoeft te doen is uw ogen sluiten, u overgeven aan de ervaren handen van uw massagetherapeut en genieten van uw therapeutische massage.

GOED OM TE WETEN

Therapeutische massages worden niet alleen vanwege de fysieke voordelen aangeraden, maar ook vanwege de psychische voordelen. De massage is namelijk perfect om weer helemaal tot rust te komen. Dus of u nu klachten hebt of gewoon een goed excuus zoekt om volledig te ontspannen, een therapeutische massage is precies de massage die u nodig hebt.