Massages

Relaxmassage

Tijdens de ontspanningsmassage wordt een mix van massage- technieken gebruikt. Wij gebruiken hierbij een heerlijke warme olie die extra ontspannend werkt.

Sportmassage

Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust.

Voetmassage

We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage?

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan je zwangerschap een stuk aangenamer maken. Het doel van deze massage is om eventuele klachten te verlichten, je weer van nieuwe energie te voorzien én je beter in je vel te laten zitten.

Hot Stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. 

Hoofd- gezichtsmassage

Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard. 

Deep-tissue massage

Een deep-tissue massage is een harde en diepe massage die gebruikt wordt om diep gelegen knopen en blokkades in spieren op te heffen. Wordt toegepast om chronische spierspanning en blessures te verhelpen. 

Bindweefselmassage

De focus bij deze massage ligt niet op ontspanning. Verwacht veel druk, want je dieper gelegen huidlagen worden gemasseerd om spierspanning en chronische pijnen te verlichten.

Combinatie-massage

Heb je liever een combinatie van de hierboven genoemde massages dan kan je dit aangeven bij de receptioniste bij het maken van een afspraak.