Massages

Relaxmassage

Tijdens de ontspanningsmassage wordt een mix van massagetechnieken gebruikt. Wij gebruiken hierbij een heerlijke warme olie die extra ontspannend werkt.

Sportmassage

Met een sportmassage worden uw spierknopen en spierpijn effectief aangepakt en komt uw lichaam volledig tot rust.

Voetmassage

We mogen onze voeten best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage?

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan uw zwanger-schap een stuk aangenamer maken. Het doel van deze massage is om eventuele klachten te verlichten, u weer van nieuwe energie te voorzien én u beter in uw vel te laten zitten.

Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft u nadien veel energie. 

Hoofd- en gezichtsmassage

Heeft u last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard. 

Dee tissue massage

Een deep tissue massage is een harde en diepe massage die gebruikt wordt om diep gelegen knopen en blokkades in spieren op te heffen. Wordt toegepast om chronische spierspanning en blessures te verhelpen. 

Combinatie massage

Heeft u liever een combinatie van de hierboven genoemde massages, dan kunt u dit aangeven bij de receptioniste bij het maken van een afspraak.