Relaxmassage


Een Swedish of Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is. Met deze klassieke massagevorm wordt u door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat u uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kunt genieten. De druk varieert van licht tot stevig en zorgt ervoor dat u zich na de massage weer als herboren voelt. 


WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN ONTSPANNINGSMASSAGE?

Tijdens de ontspanningsmassage wordt een mix van massagetechnieken gebruikt. Wij gebruiken hierbij een heerlijke warme olie die extra ontspannend werkt. Tijdens de massage wordt de effleurage het vaakst gebruikt. Bij deze techniek gebruiken wij de handen, onderarmen en ellebogen om uw spieren oppervlakkig te masseren. Door de glijdende bewegingen wordt de bloedcirculatie in de richting van het hart gemasseerd. Ook gebruiken wij de petrissage. Deze is wat steviger en kenmerkt zich door een kneed- en massagetechniek met draaiende bewegingen. Dit activeert de huid en bevordert de bloedsomloop. Aanvullend worden ook het onderhuidse weefsel en de huid gekneed en gemasseerd door middel van wrijfbewegingen met de duimen, vingertoppen en knokkels. Onze ontspanningsmassage bestaat uit een uitgebalanceerde mix van zachte strijkbewegingen, het opwarmen en losmaken van de spieren en het uitoefenen van druk op strategische plaatsen. Uw bloedcirculatie en lymfesysteem worden gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en chronische pijnen verminderen.


Met deze massage ga je back to basics en het is dan ook niet voor niets de meest populaire optie onder alle massages.  

GOED OM TE WETEN

De focus bij een ontspanningsmassage ligt volledig op ontspanning. Bij een deep tissue massage of sportmassage wordt er bijvoorbeeld veel meer druk uitgeoefend op de spierweefsels en de bindweefsels rondom pezen en organen. Deze massagevorm is een veelzijdige en toegankelijke massage voor iedereen die wil ontspannen. Van topsporters tot mensen met een drukke baan, werkelijk iedereen die zijn hoofd leeg wil maken én zijn lichaam wat rust wil gunnen heeft baat bij deze verkwikkende massage. 

Laat u zich niet snel afschrikken door een stevige massage? In dat geval kunt u uw geluk beproeven met een sportmassage.