Voetmassage


Waar zouden we zijn zonder onze voeten? Ze dragen ons volledige lichaam - dag in, dag uit. Maar die nachtenlange danssessies, torenhoge stiletto's en kilometers (hard)lopen eisen wel zijn tol. We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage?


WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN VOETMASSAGE?

Nadat je plaats hebt genomen op de massagetafel worden je voeten ingesmeerd met een warme en verzorgende olie. Dit zal de voetmassage nog fijner maken en zorgt ervoor dat de grepen en strijkingen tijdens de massage nog beter tot hun recht komen. De masseur zal je voeten kneden en roteren om de bloedvaten te laten verwijden en om de temperatuur van je voeten te verhogen. Wij focussen ons ook op triggerpoints (drukpunten), blokkades en knopen in de voet. Met een beetje extra aandacht ben je dus zo weer van voetklachten of pijntjes af.


Een normale voetmassage richt zich puur op ontspanning. Je kunt dus lekker achterover zakken en de masseur het werk laten doen. 

GOED OM TE WETEN

Er zijn weinig betere manieren om tot rust te komen dan door middel van een goede voetmassage. Deze massage is namelijk voor iedereen geschikt. Heb je nooit eerder een massage gehad? Dan is een voetmassage absoluut een goede manier om kennis te maken met de wondere wereld van de massage. Het is een krachtige en therapeutische behandeling waar niet alleen je voeten, maar je hele lichaam van kan profiteren. Experts geven aan dat een voetmassage stress en spanning kan verminderen, de energiebalans in het lichaam herstelt en de bloedcirculatie verbetert. Een voetmassage is daarom een uitstekend cadeau, of het nu voor iemand anders of voor jezelf is.